Hozzávalók:
Elkészítése:
A combokat alaposan megmossuk, majd az ujjainkkal óvatosan fellazítjuk a bőrt, mert ide fogjuk tenni majd a tölteléket. Sózzuk be a combokat és tegyük hűtőbe.
A zsemléket áztassuk be vízbe, majd alaposan nyomkodjuk ki belőlük a nedvességet. Tegyük át egy tálba, adjuk hozzá az apróra vágott hagymát, a zúzott fokhagymát, a szintén apróra vágott petrezselyemzöldet, a tojást, a fűszereket, az apróra vágott gombát és májat. Ízlés szerint sóval és borssal ízesítsük, és az egészet nagyon alaposan gyúrjuk össze.
A masszát tömjük a csirkecombok fellazított bőre alá, és helyezzük őket olajjal kikent tepsibe. Ha marad ki töltelék, gombóc formájában helyezzük a csirke köré.
200 fokos sütőben 50-60 percet süssük. A végén kicsit rápiríthatunk, hogy szép piros legyen a teteje. Sülés közben a kisült zsírjával egyszer-kétszer locsoljuk meg.