Hozzávalók:
Elkészítés:
A gyümölcsöket beleöntöttem egy nagyobb fazékba, és felöntöttem vízzel, tettem bele egy fél fahéjat(kb. ujjnyi vastag, 8 centis fahéj felét), 8-10 szegfűszeget, jó sok cukrot(mindenki úgy ízesítse, annyira édesre,ahogy a gyümölcsök megkövetelik,nekem savanyú gyümölcseim voltak, abba több cukor kell), és egy fél citrom héját is beleszeleteltem. Jól kiolvasztottam, “megfőztem” a gyümölcsöket, majd mikor már puhák voltak, beleöntöttem a tejszínt, és hagytam pár percig forrni. Kóstolás, utófűszerezés, és már mehet is a kamrába hűlni.Hihetetlenül egyszerű az elkészítése, és ugyanolyan finom,mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy ha ráér, és finomat akar csinálni, akkor csináljon gyümölcslevest.
Jó étvágyat!
Ezen receptem korábban már megjelent a www.alabella.blog.hu weboldalamon is.