Hozzávalók:
Piskótához:
Krémhez:
Tetejére:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját a cukorral fehéredésig keverjük, majd a fehérjéhez csurgatjuk. Hozzászitáljuk a sütőporral elkevert lisztet, majd óvatosan beleforgatjuk.
A sütőformát kivajazzuk, majd liszttel vékonyan meghintjük. Beleöntjük a tésztát és 180 fokos sütőben szép világosra (tűpróbáig) sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd kiszedjük a formából.
A pudingport a cukorral elkeverjük. A tejet fokozatosan hozzáadva csomómentesre keverjük, majd lassú tűzön sűrűre főzzük. Hagyjuk teljesen kihűlni, majd belekeverjük a túrót.
A krémet a kihűlt piskótára kenjük. A tetejét felszeletelt gyümölcsökkel kirakjuk.
A tortazselét a csomagoláson leírtak szerint elkészítjük és ráöntjük a torta tetejére.
Én csak 3 evőkanál cukrot használtam a krémhez, így nem lesz annyira édes, de nyugodtan lehet többet is. Túrót is nyugodtan használhatsz többet, ha szereted a túrós sütiket. :)