Hozzávalók:
Páchoz:
Elkészítése:
A pác hozzávalóit jól összekeverjük.
A húst alaposan megmossuk és vékony csíkokra vágjuk. Hozzáadjuk a páchoz, jól átforgatjuk, és hűtőbe tesszük felhasználásig.
A zöldségeket megtisztítjuk. A répát gyufa vastagságú csíkokra, a lila hagymát és a cukkinit nagyobb kockákra vágjuk.
Egy serpenyőben az olaj felét felhevítjük. Rádobjuk a répát és a hagymát, 3-5 percet kevergetve pirítjuk, majd hozzáadjuk a cukkinit, és minden zöldséget roppanósra sütünk. Egy öblös tálba átöntjük.
A maradék olajat is felhevítjük, a bepácolt húst erős tűzön megpirítjuk. Ráöntjük a tálba a zöldségekre.
A spagettit 4-5 cm-es daraboka törjük és sós, lobogó vízben 8-10 perc alatt kifőzzük. Leöblítjük, jól lecsepegtetjük, és rátesszük a tálban lévő zöldségekre/húsra. Óvatosan összeforgatjuk.
Tálaláskor színes borsot darálhatunk rá, vagy megszórhatjuk akár reszelt sajttal is.