Hozzávalók:
Krém:
Forgatáshoz:
Elkészítése:
A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
A margarint a porcukorral és a tojással kihabosítjuk. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, és csomómentesre keverjük. Egy kb. 30×20 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk, és beleöntjük a tésztát.
A már meleg sütőbe téve tűpróbáig sütjük, majd hagyjuk teljesen kihűlni.
A pudingport a tejjel csomómentesre keverjük, majd lassú tűzön sűrűre főzzük. Hagyjuk kihűlni. A puha margarint a cukorral habosítsuk ki, majd fokozatosan hozzáadva a kihűlt pudingot keverjük csomómentesre.
A kihűlt piskótát kettévágjuk. Megkenjük a krémmel, és hűtőbe tesszük, hogy jól összeálljon, majd egyenlő kockákat vágunk belőle.
A csokit gőz felett megolvasztjuk, hozzáadjuk az aromát, a cukrot és a margarint. Kicsit hagyjuk hűlni, majd megmártjuk benne a kókuszkockákat, végül pedig kókuszreszelékbe forgatjuk.
Ha krémesebben szeretnénk, 2 pudingot főzzünk meg 6 dl tejben, ha valaki édesebben szereti, tehet hozzá még cukrot.