Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Teteje:
Elkészítése:
A lisztet a sütőporral és a sóval elkeverjük.
Egy másik edényben a margarint a cukorral kihabosítjuk. Egyesével hozzáadjuk a tojásokat, és mindegyikkel jól kikeverjük. Adjuk hozzá a vanília kivonatot is, majd a sütőporral, sóval elkevert lisztet. Forgassuk bele a reszelt étcsokoládét, végül pedig a tejjel kissé lazítsuk fel a tésztát.
Egy kisebb méretű tepsit vajazzunk jól ki, és öntsük bele a tésztát. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt süssük készre, majd hagyjuk teljesen kihűlni. Amíg hűl, készítsük el a krémet.
A vajat a cukorral keverjük habosra. Adjuk hozzá a pudingport, a vanília kivonatot és a porcukrot. Verjük a habverővel addig, amíg sűrű, kenhető krém nem lesz belőle. Ha nagyon sűrű lenne, 1-2 evőkanál tejet adhatunk még hozzá.
A kihűlt tésztára kenjük rá a krémet, majd tegyük be legalább fél órára a hűtőszekrénybe.
A csokit a vajjal gőz felett olvasszuk fel, és hagyjuk kicsit hűlni. Ha már langyos, szépen egyengessük el a süti tetején, és tegyük vissza a hűtőbe egy éjszakára. Másnap szépen szeletelhető.