Hozzávalók:
Díszítéshez:
Elkészítése:
A pudingport elkeverjük a cukorral, majd a tejet fokozatosan hozzáadva csomómentesre keverjük, majd lassú tűzön (kevergetve) sűrűre főzzük. Levesszük a tűzről és forró belekeverjük a vajat, valamint a rumaromát. Addig kevergetjük, amíg a vaj el nem olvad.
Egy babapiskótát megkenünk a krémmel és egy másikat ráhelyezünk a tetejére. Az oldalára és a tetejére is kenünk krémet, majd megforgatjuk kókuszreszelékben. Tetejére helyezzük a csokikorongokat (a csokit meg is olvaszthatjuk, hogy rácsorgassuk a tetejére). Addig folytatjuk, amíg minden hozzávaló el nem fogy. Hűtőbe tesszük pár órára, hogy összeálljon, majd hidegen kínáljuk.
Azért dolgozunk forró krémmel, mert így a babapiskóta a hő hatására puha lesz. Bármilyen pudingból készíthetjük, könnyű, finom sütink lesz, amivel a vendégeket is kínálhatjuk.