Hozzávalók:
Elkészítése:
A zöldségeket megfőzzük, majd leszűrjük, és hagyjuk lecsepegni.
A lapka sajtokat sorakoztassuk sütőpapírral bélelt tepsire úgy, hogy kissé fedjék egymást a széleik. Szórjuk meg a lereszelt füstölt sajttal, és tegyük be előmelegített, 150 fokos sütőbe. Addig hagyjuk bent, amíg a sajtok kissé összemelegednek, olvadnak. Ekkor kivesszük, és hagyjuk hűlni.
A tojásokat megfőzzük, majd megpucoljuk, és félbevágjuk. A sárgáját kivesszük, a fehérjét pedig apróra felkockázzuk.
A sajtkrémet sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a felaprított tojásfehérjét és az apróra vágott petrezselyemzöldet.
A tojások sárgáját villával összetörjük, majd vajjal és mustárral alaposan kikeverjük.
Az időközben kihűlt sajtlapra rátesszük a tojásfehérjét-sajtos krémet, egyenletesen elsimítjuk. Rátesszük a zöldségeket, ezt is elegyengetjük, majd rásimítjuk a tojássárgáját krémet a tetejére, és végül feltekerjük a sütőpapír segítségével.
Tegyük hűtőbe néhány órára (tálalásig), majd szeletelve kínáljuk.