Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Elkészítése:
A piskótát a szokásos módon elkészítjük, ha megsült ne vegyük ki a formából!
Az egyik pohár kefirt,15 dkg porcukorral, 1 citrom levével, 2 csomag vaníliás cukorral kikeverünk. Majd felverjük a habtejszínt 1 csomag vaníliás cukorral. Ezután a másik pohár kefirt kikeverjük az 5 teáskanál zselatinnal,majd meglangyosítjuk. Összeöntjük a háromféle anyagot tehetünk bele ananászt vagy bármilyen gyümölcsöt. A tortaformában a piskótát meglekvározzuk , ráöntjük az összekevert anyagot jól megrázogatjuk és a hűtőbe tesszük. Ha megdermedt akkor még tehetünk rá gyümölcsöt és végül leöntjük gyümölcskocsonyával.
Bármilyen gyümölccsel készíthető.