Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkét feldaraboljuk, sóval borssal bedörzsöljük, majd a felhevített olajon többször megforgatva pár perc alatt megsütjük.
Közben a metélt tésztát forrásban lévő, sós vízben 8 perc alatt kifőzzük. A paradicsomokat félbe, a vöröshagymát vékony cikkekre vágjuk. A bazsalikomleveleket lecsipkedjük. A paradicsomot és a hagymacikkeket a csirkehús mellé szórjuk, és 1 percig sütjük.
A krémsajthoz keverjük a húslét és a citrom levét, és a húsra öntve szépen elkeverjük. Sóval, cayenne-i borssal és őrölt borssal fűszerezzük. A leszűrt tésztára halmozzuk, és bazsalikommal díszítve tálaljuk.
A metélt gyorsan kifő, a csirkemell pedig hamar megsül, így percek alatt tálalható ez a laktató tésztaétel. Friss fűszerrel megszórva még ínycsiklandóbb.