Hozzávalók:
Elkészítése:
A tejbe teszünk egy csipet cukrot, és felfuttatjuk benne az elmorzsolt élesztőt.
Egy tálba tesszük a lisztet, beleöntjük a felfuttatott élesztőt, hozzáadjuk a zsírt, a vajat, a tejfölt és a sót. Jól kidolgozzuk, és letakarva fél órát pihentetjük.
Lisztezett deszkára borítjuk a tésztát, ujjnyi vastagságúra kinyújtjuk, egyenletesen elosztjuk rajta a felkockázott kolbászt, feltekerjük, félbehajtjuk, és lisztezett tálba téve, letakarva hűtőbe tesszük 2 óra hosszára.
Végül nyújtsuk ki 1,5 cm vastagságúra, és csillag kiszúróval kiszaggatjuk. (Bármilyen formájúra szaggathatjuk.)
Sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatjuk, lekenjük felvert tojással, megszórjuk reszelt sajttal, és előmelegített, 200 fokos sütőben sütőben készre sütjük.