Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkecombokat kettévágjuk, a fűszerkeverékkel bedörzsöljük. A krumplikat megtisztítjuk, majd karikára vágjuk. Nagyobb méretű sütőtálat, vagy peremes tepsit enyhén kivajazunk, az aljára rétegezzük a krumplikarikák felét. Enyhén megsózzuk.
Kevés tejfölt kanalazunk rá, elsimítjuk, majd megszórjuk kicsit reszelt sajttal, majd ráfektetjük a befűszerezett csirkecombokat.
A combok tetejét ismét beborítjuk krumplikarikákkal. A maradék tejfölhöz hozzákeverünk 1 tojást, enyhén megsózzuk, majd a krumplikarikák tetejére simítjuk.
Az egészet beborítjuk reszelt sajttal, és lassú tűzön, az elején alufóliával lefedve 120 percig sütjük.
Ennyi idő alatt mind a krumpli, mind pedig a csirkecombok megpuhulnak. A legvégén az alufóliát eltávolítjuk, és hagyjuk, hogy a krumpli és a csirke kiengedett leve kicsit elfőjön, a tetején a sajt pedig enyhe kérget kapjon.