Hozzávalók:
Elkészítése:
A kacsazúzát megtisztítjuk, feldaraboljuk.
Zsíron megdinszteljük a felaprított vöröshagymát és az áttört fokhagymát.
Rádobjuk a kacsazúzát, megszórjuk borssal, borsikafűvel, megsózzuk, és addig pároljuk, míg elveszti a nyers hús színét.
Ezután hozzáadjuk a felszeletelt gombát, 10 percig pároljuk, majd rádobjuk a kockára vágott sárgarépát, fehérrépát, és fedő alatt még 15 percet pároljuk.
Ekkorra már majdnem puha a zúza. Megszórjuk finomliszttel, pirospaprikával, és jól elkeverjük. Felöntjük 3 liter vízzel, sózzuk, és addig főzzük, míg megpuhul minden.
Beleszórjuk a leves tésztát és a rózsáira szedett karfiolt.
Ha a tészta megpuhult, beleöntjük a tejszínt, a lecsepegtetett babot, a tárkonyt. Elkeverjük, megforraljuk, és tálaljuk.