Hozzávalók:
Elkészítése:
A fagyasztott tésztát (2 csomag) kiolvasztjuk, lisztezett deszkán 3 mm vastagra kinyújtjuk. Az egyik kinyújtott tésztára egyenletes, vékony rétegben sajtot szórunk, virsli karikákat rakunk rá sorban, majd a kihagyott tésztával beborítjuk. Lenyomkodjuk a tésztát, majd kisebb méretű pogácsaszaggatóval körbevágjuk.
A kivágott kis pogácsák széleit összenyomkodjuk, széleiket megformázzuk, hogy ne nyíljanak ki sütés közben.
Sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk, tetejüket enyhén megkenjük felvert tojással, és mindegyik tetejére reszelt sajtot is halmozunk. Előmelegített, 200 fokos sütőben 20 perc alatt aranybarnára sütjük.
Az ízesítést a sajt és a virsli biztosítja. Sózni nem szükséges.