Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkemellet ujjnyi vastag szeletre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és 10 percig pihentetjük.
A sütőt előmelegítjük.
Egy teflon serpenyőben olajat forrósítunk, és elősütjük a csirkemellet, oldalanként 2-2 percet, majd átszedjük egy kiolajazott tepsibe.
A tetejére teszünk ízlés szerint összevágott medvehagymát (kb. 1 teáskanálnyit egy-egy csirkemellre), valamint egy jó nagy csipetnyi vajat, és lefóliázva a sütőbe tesszük. 10 percig fólia alatt sütjük (én légkeverésesés sütőben, 180 fokon sütöttem), majd levesszük a fóliát, és rátesszük a paradicsomot, két fajta sajtszeletet, valamint medvehagymát. Visszatesszük a sütőbe 2-3 percre, de vigyázzunk, hogy a sajt ne égjen meg.
Amíg sül a sütőben a csirkemell, elkészítjük a penne tésztát.
Forró, sós vízben kifőzzük a tésztát, majd átszedjük abba a serpenyőbe, amiben elősütöttük a csirkét. Ráöntjük a tejszínt, és beletesszük a reszelt sajtot.
Jól átforgatjuk, és azonnal tálaljuk.