Hozzávalók:
Elkészítése:
A spagettit sós, lobogó vízben megfőzzük.
A szalonnát vékony csíkokra vágjuk, a kolbászt felaprózzuk. A szalonnát zsírjára sütjük, a tepertők nagyobb részét kiemeljük. Az apróra kockázott kolbászt is megsütjük, majd azt is eltávolítjuk a serpenyőből.
A visszamaradt zsiradékon a felkarikázott lila hagymát enyhén megfonnyasztjuk, majd a közben megfőtt spagettit közvetlenül a serpenyőbe szedjük. Leöblíteni, lecsöpögtetni nem kell!
Két evőkanál tejföllel elkeverjük a tojást, majd a serpenyőben hozzáforgatjuk a tésztához. Enyhén sózzuk, borsot őrlünk rá. Apróra vágott petrezselyemzölddel ízesítjük.
A megsült tepertőkkel és a kolbásszal is összekeverjük, félretett kakastaréjra sült szalonnával, aprított petrezselyem zölddel tálaljuk.