Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Máz:
Tetejére:
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral habosra keverjük elektromos habverővel 10 perc alatt.
A pudingport, a lisztet, a kakaóport és a sütőport elkeverjük, és a cukros tojásba forgatjuk.
180 fokra melegített sütőben, 24 × 39 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük.
A tejet, a tojássárgákat, a vaníliás cukrot és a lisztet sűrűre főzzük. Kihűtjük, és hozzáadjuk a kihabosított cukros vajat. Összekeverjük, és a kisült, kihűtött tészta tetejére kenjük.
Az 5 tojásfehérjét a porcukorral, citromlével és sóval gőz felett keményre verjük, és a krémre simítjuk.
A hab tetejére tortadarát szórunk.