Hozzávalók:
Harcsaszelet:
Cukkini ragu:
Elkészítése:
A halat frissen facsart citromlével locsoljuk meg, majd szórjuk be kakukkfűvel és frissen őrölt borssal. Fél órát hagyjuk pihenni.
Szedjük törlőkendőre, sózzuk, majd forgassuk bele a kukoricadara, rozsliszt, paprika keverékébe.
Teflonserpenyőben kevés olajat hevítünk, tegyük bele a bepanírozott halszeleteket. Amikor az egyik oldala megpirult, fordítsuk meg a halat, és a serpenyőt 2-3 percre fedjük le.
A sütési ideje kb. 8-10 perc a halszelet vastagságától függően.
A zöldségeket daraboljuk fel tetszőleges méretűre.
Egy teflon serpenyőben 1 ek olajon a hagymát és a paprikát megdinszteljük. Kicsit megsózzuk, majd rátesszük a felkockázott cukkinit, a fokhagymát, kis csilipaprikát, a mézet és a frissen őrölt borsot. Így együtt pároljuk, majd rárakjuk a koktél paradicsomot, ezzel azonban már csak 2-3 percig sütjük.
Ha szükséges, utána ízesítünk.
A hal mellé a cukkini ragun kívül még ropogós tepsis burgonyát kínáltam. Ennek receptje itt megtalálható: https://receptneked.hu/koretek-receptjei/ropogos-tepsis-burgonya-2/