Hozzávalók:
Elkészítése:
Olajon dinszteljük meg a póréhagymát és a sárgarépát. Dobjuk rá az apróra vágott gombát, és együtt pirítsuk folyamatos kavargatás mellett. Vigyázzunk, hogy a póréhagyma nehogy megégjen.
Hozzáadjuk az apró kockára vágott húst, és fehéredéség hevítjük. Végül rászórjuk a fűszereket, az ecetes tárkony kivételével.
A szárított vargányát és a paprikát felengedjük vízzel. Amikor félig megpuhult a répa és a hús, beletesszük a tésztát és készre főzzük.
A végén belerakjuk az ecetes tárkonyt, majd elkészítjük a habarást. A tejföllel kikeverjük a lisztet, majd hozzáadjuk a tejszínt, és ezzel behabarjuk a levesünket.
Felforraljuk, és ha szükség, még ízesítjük.
Jó étvágyat!