Hozzávalók:
Elkészítése:
A tésztát lobogó, sós vízben 15 perc alatt fogkeményre főzzük, majd leszűrjük, és hagyjuk egy kicsit kihűlni.
A felkockázott vöröshagymát az olívaolajon üvegesre dinszteljük, majd hozzáadjuk a darált húst, fehéredésig pirítjuk.
A paradicsomokat pár percre forró vízbe dobjuk, majd abból kivéve könnyedén lehúzzuk a héjukat. A megtisztított paradicsomokat egy magasabb falú tálba kockázzuk, hozzáreszeljük a fokhagymát, majd egy botmixer segítésével pépesítjük.
A húshoz adjuk a paradicsomos szósz ¾ részét, meghintjük a liszttel, majd gyorsan összekeverjük, hogy ne csomósodjon össze. Ízlés szerint fűszerezzük bazsalikommal, kukkfűvel, oregánóval, sóval, borssal és ételízesítővel. Nagyjából 15 percig főzzük, amíg be nem sűrűsödik.
A tojásokat a tejföllel elkeverjük, kissé sózzuk, majd hozzáforgatjuk a kihűlt tésztát.
A muffin sütőformát kiolajozzuk, kibéleljük a tésztával, majd mindegyikbe teszünk egy teáskanálnyi krémsajtot, és arra egy bő evőkanálnyi húsragut.
A tetejüket megszórjuk reszelt sajttal, majd 180 fokos sütőben kb. 35 percig sütjük, amíg a tetejük szép piros színt nem kap.
A maradék paradicsomos szószt szintén fűszerezzük, felforraljuk, és a húsmuffin mellé tálaljuk.