Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Tetejére:
Elkészítése:
A szalalkálit feloldjuk a tejben, majd a többi hozzávalóval együtt tésztává gyúrjuk.
A tésztát 4 egyenlő részre osztjuk, és lisztezett deszkán egyenként késhegynyi vastagságú lapokat nyújtunk.
A lapokat egyenként közepes tepsi hátán, 180 fokos sütőben megsütjük.
A tej negyed részét felforraljuk. A maradék tejbe belekeverjük a pudingporokat, és a felforrt tejbe keverjük.
A vajat kikeverjük a porcukorral, és a kihűlt pudingos krémbe keverjük.
A tejszínt keményre felverjük, és a krémhez vegyítjük.
3 részre osztjuk, 3 féle ételfestékkel megszínezzük, majd összeállítjuk a sütit.
Az első lapra kenjük a zöld krémet, erre jön egy lap, majd a sárga krém, ismét egy lap, piros krém, és befedjük az utolsó lappal.
A fehér csokoládét felolvasztjuk 1 ek olajjal, és befedjük vele a sütit.
Tortadarával megszórjuk.