Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkemellet csíkokra vágjuk, és befűszerezzük, majd egy serpenyőben az olajon elkezdjük pirítani. Amikor már majdnem jó a hús, hozzáadjuk a zöldségkeveréket, és azzal együtt pirítjuk tovább.
Közben egy tálkába beleöntjük a joghurtot és a lisztet. Csomómentesre keverjük. Pici sót és borsot teszünk bele, és jól elkeverjük.
Amikor már a zöldségek és a hús is puha, hozzáadjuk a joghurtos habarást, és kb. 5 percet kevergetve összefőzzük. Ezután hozzáadjuk a kétféle reszelt sajtot is. Folyamatos kevergetés mellett megvárjuk, míg elolvad a sajt, és a szósz jó sűrű lesz. (Ha nagyon besűrűsödik, egy kis tejjel lazíthatjuk, hogy jó krémes állagú legyen.)
További 5 percet hagyjuk rotyogni, majd tálaljuk.
Köretként nokedli, rizs, vagy tészta illik hozzá a leginkább.
Mivel mi laktózérzékenyek vagyunk, minden tejterméket laktózmentes hozzávalókkal helyettesítettem.
Ha igazán omlós és puha húst szeretnénk, akkor előző este fűszerezzük be a csirkét, tegyük egy tálba, keverjük össze egy nagy pohár joghurttal, és hagyjuk egy éjszakát pihenni a hűtőben.