Hozzávalók:
Piskótához:
Krémhez:
Tetejére:
Elkészítése:
A lisztből, a tojásból és a cukorból piskóta masszát készítünk, melynek 2/3 részébe kakaóport keverünk. 3 db vékony piskótalapot sütünk, melyek közül kettő kakaós, míg 1 fehér lap. (Én felfordított, lepapírozott tepsi alján szoktam sütni.) 180 fokon tűpróbáig sütjük.
A margarint a szorbittal (cukor) jól elkeverjük, hozzáadjuk a kávét, a felvert tejszínhabot, a darált mogyorót, és a nutellával óvatosan összeforgatjuk, hogy kenhető masszát kapjunk.
Mikor megsültek a piskóták, alulra egy kakaós réteget teszünk, amit megkenjük a közben elkészített krém 1/3 részével. Erre a fehér színű piskótalapot tesszük, majd újabb krém réteget, végül a másik kakaós piskótát, amit a maradék krémmel fedünk be.
Süteményünk tetejét csokoládé forgáccsal, vagy/és durvára vágott mogyoróval szórjuk meg. Kihűlés után szeleteljük!