Hozzávalók:
Elkészítése:
A kockára vágott vöröshagymát megdinszteljük az olajon, majd hozzáadjuk a felaprított bacont, és a felszeletelt fokhagymát.
Zsírjára pirítjuk, rádobjuk az 1 x 1 cm-es kockákra vágott csirkehúst. Őrlünk rá kevés borsot, megszórjuk borsikafűvel, és fehéredésig pirítjuk.
Hozzáadjuk a felszeletelt gombát, pár percig pirítjuk, beleöntjük a leszűrt csicseriborsót és a tejszínt.
Megszórjuk az apróra vágott petrezselyemzölddel, és addig forraljuk, amíg a tejszín kissé besűrűsödik.
A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük, leszűrjük, és összekeverjük a tejszínes raguval.
Végül beleforgatjuk a rukkolát, és tálaljuk.