Hozzávalók:
Elkészítése:
A tojásokat keményre főzöm, megpucolom, és nyolc felé vágom.
A vöröshagymát felkockázom, és a zúzott fokhagymával, valamint kevés sóval az olajon megdinsztelem.
Hozzáadom a feldarabolt paprikát, aláöntöm a bort, és fedő alatt 10 percig párolom.
Rádobom az apróra vágott paradicsomot, megszórom a fűszerekkel, sózom, és fedő alatt tovább párolom, amíg a paradicsom szétfő.
Az elfőtt levet kevés vízzel pótolom, sűrűn megkeverem ügyelve arra, hogy ne égjen le.
Végül ráteszem a feldarabolt tojásokat, óvatosan elkeverem. Ha szükséges, kevés vízzel hígítom, fűszerezem, sózom és összemelegítem.
Kifőtt tésztával, tarhonyával, vagy párolt rizzsel tálalom, tejfölt is kínálok mellé.