Hozzávalók:
Elkészítése:
A tésztát sós vízben előfőzzük. Nem kell készre főzni, mert még meg is sütjük. Egy olyan jénai edénybe szedjük, amiben sütni fogjuk. 2-3 ek olajjal összekeverjük, hogy ne ragadjon össze.
Az apró kockára vágott csirkemellet lobogó sós vízben 5-6 perc alatt szintén előfőzzük, majd leszűrjük.
A krémsajtot, a parmezánt és a főzőtejszínt egy teflon serpenyőben felforraljuk, sózzuk, borsozzuk, belenyomjuk az 1 gerezd fokhagymát, hozzászórjuk az apróra vágott metélőhagymát.
A tűzről lehúzzuk és belekeverünk 15 dkg reszelt sajtot. Addig kevergetjük, amíg a sajt teljesen elolvad benne. Az előkészített tésztát összekeverjük a csirkehússal, baconnel és a sonkával. Ráöntjük a sajtszószt.
A maradék sajttal és 3-4 ek zsemlemorzsával megszórjuk a tetejét. 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt megsütjük.