Hozzávalók:
Elkészítése:
A karajszeleteket kiklopfoljuk. Megsózzuk, kicsit pihenni hagyjuk, majd serpenyőben, kevés olajon megsütjük őket mindkét oldalukon.
Mikor megsültek, egymásra szedjük őket. Ugyanabban a serpenyőben zsírjára pirítjuk a vékony csíkokra vágott szalonnát, majd hozzáadjuk az apróra darabolt hagymát, amivel együtt pirítjuk a hagyma üvegesedéséig. Ha friss, vagy fagyasztott zöldbabot használunk pároljuk kicsit együtt kevés leves alaplével. Adjuk hozzá a sűrített paradicsomot, a tejfölt, enyhén sózzuk, megszórjuk kevés őrölt köménnyel, őrölt pirospaprikával. Főzzük össze a ragu sűrűsödéséig.
Ha konzerv zöldbabot használunk, azzal együtt főzzük össze a ragut a sűrített paradicsom, és a tejföl hozzáadása után. Ebben az esetben alaplére nincs szükség, csak egy-két kanálnyira a konzerv zöldbab levéből.
A megsütött hússzeleteket a raguval együtt, ízlés szerinti körettel tálalhatjuk.