Hozzávalók:
Elkészítése:
2 dl tejet a cukorral felteszünk forrni. Közben a kakaóport és a csokipudingot a maradék 1 dl tejjel csomómentesre keverjük, és a forrásban lévő tejhez öntjük. Addig keverjük, míg sűrű krémet nem kapunk.
A krémet levesszük a tűzről, és lassan hozzáadagoljuk a margarint, valamint annyi rumaromát, amennyit szeretnénk.
A krémmel megkenjük egy keksz egyik oldalát, majd hozzáragasztjuk a következő kekszhez. Így haladunk szépen sorjában, amíg végül egy hosszú rudat kapunk. Ezután a rúd külső részét is bevonjuk csokikrémmel. Nagyon gyorsan kell dolgozni azért, hogy a krém ne sűrűsödjön be teljesen, mert úgy már nehezen kezelhető, és nem is lehet olyan szépen, egyenletesen eloszlatni.
Miután készen vagyunk, az egész rudat hűvös helyre tesszük, és megvárjuk míg a keksz megpuhul annyira, hogy vágható legyen.
Ezután már nincs más dolgunk, csak a sütit felszeletelni ferdén, aminek eredményeként megkapjuk a zebra mintát.