Hozzávalók:
Elkészítése:
1 liter vizet 10 ek cukorral és 1 kg gyümölccsel felteszünk főni. Ízesítjük kevés fahéjjal. 5-10 perc főzés után beleöntünk 20 ek búzadarát, és addig kevergetjük (keverjük folyamatosan), amíg a dara megfő (kb. 5-8 perc).
Egy közepes tepsit kivizezünk, és beleöntjük a masszát.
1 csomag vaníliapudingot 0,5 liter tejben, 3 ek cukorral előírás szerint megfőzünk, és még forrón a darára öntjük.
Ha kihűlt, 2 dl tejszínből habot verünk, és a tetejére simítjuk. Hűtőben lehűtjük, és kockára szeleteljük. A tetejére fahéjat szórunk.
Nekem másnapra állt szépen össze, de fogyasztható már a hűtéstől számítva kb. 1 óra múlva.
Ha édesebben szereti valaki a süteményeket, lehet növelni a cukoradagot, ez a süti nem egy túl édes.