Hozzávalók:
Elkészítése:
A sütőt előmelegítettem 200 fokra. A szufléformákat kivajaztam, és hogy minél intenzívebb íze legyen, liszt helyett kakaóporral hintettem meg.
A csokit megolvasztottam a vajjal. A tojásokat habosra kevertem a cukorral, majd hozzáadtam a langyos (nem forró) csokis masszát, a lisztet és a kakaóport.
A krémet a formákba töltöttem kb. azok 3/4-éig. A forró, 180 fokos, előmelegített sütőbe tettem 12 percre. Akkor jó, mikor a massza megemelkedik, a teteje szilárdul. Ekkor kell kivenni, hogy a belseje folyós maradjon.
Kanalazhatjuk a formából, de tálkára is borítható. Forrón tálaltam fagyival, de nagyon finom citrusos, vagy bogyós gyümölcsös, kissé savanykás szósszal is.
Isteni finom, én nagyon szeretem.