Hozzávalók:
Elkészítése:
Egy kapcsos tortaforma alját és oldalát kibéleljük babapiskótával. Én az oldalát félbetört piskótákkal rakom körbe.
A tejszínt kemény habbá verjük. A cseresznyét megmossuk, kimagozzuk.
A joghurtba kézi habverővel elkeverjük a zselatinfixet, majd a porcukrot is belekeverjük. Összeforgatjuk a habot és a zselatinos joghurtot.
Egy ujjnyi réteget rákenünk a babapiskóta alapra, rá cseresznye szemeket rakunk, majd a krém többi részét is rákenjük. Elsimítjuk, rárakosgatjuk a többi cseresznyét.
A tortazselét elkeverjük a kristálycukorral és a vízzel, majd kis lábasban folytonos keverés mellet főzzük, amíg felolvad.
Langyosan rákanalazzuk a torta tetejére, apránként, a közepétől kifelé haladva. A megmosott, leszárazott mentaleveleket a még lágy tortazselébe szurkáljuk, 1-1 cseresznye oldalához. Végül az egészet hűtőbe tesszük minimum 3 órára.