Hozzávalók egy 26 cm-es tortaformához:
Tészta:
Krém:
Elkészítése:
Először a piskótákat készítjük el egyenként. 1 piskótához 2 tojás, 2 evőkanál liszt, 2 evőkanál cukor és a színező kell. A tojás fehérjét habbá verjük a fele cukorral, a tojássárgáját a másik fele cukorral jól összedolgozzuk, majd belekeverjük a lisztet, a végén a felvert fehérjét és a színezőt (a kék és zöld lapokhoz ne adjuk hozzá a tojássárgáját mert akkor nem lesz élénk színű a tésztánk, inkább 2 evőkanál vízzel helyettesítsük ). A lila színt a piros és kék színből keverhetjük, a narancssárgát pedig piros és citromsárgából.
Zsírozott, lisztezett tortaformában tűpróbáig sütjük.
A tejszínt a fixálóval együtt robotgéppel kemény habbá verjük. A fehér csokit gőz fölött megolvasztjuk és olvadás után belekeverjük a mascarponét.
Végül a habot a csokis masszával összekeverjük és kész is.
A kész krémmel betöltjük a lapokat, majd ízlés szerint díszítjük. Én saját krémjét színeztem és azzal díszítettem, de de lehet bármivel díszíteni.