Hozzávalók:
Elkészítése:
Egy lábasba öntjük a paradicsomlevet, ugyanannyi vizet adunk hozzá, majd sózzuk és beletesszük a cukrot, zellerlevelet és a bazsalikom levelet (3-4 szálat tettem).
Amikor elkezd forrni belerakjuk a spagettit, 5-6 percig főzzük, majd elzárjuk a lángot és lefedjük.
Bekapcsoljuk a sütőt. Lereszeljük a sajtot.
Kiolajazunk egy tepsit,belehintjük a zsemlemorzsát, majd ráöntjük a paradicsomos spagettit. Kevés paradicsomlé még maradt rajta.
A tetejére tesszük a mascarponet, a paradicsomszeleteket, néhány bazsalikom levelet, majd ráhintjük a sajtot.
180 fokos sütőbe toljuk az alsó rácsra, kezdetben légkeverésen, majd alsó-felső sütéssel sütjük. Kb 20 perc alatt kész is van.
Forrón tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
A mascarpone helyett lehet krémsajtot használni.