Hozzávalók:
Tésztához:
Töltelékhez:
Tojáshabhoz:
Elkészítése:
A tésztához a sütőporral és sóval elkevert lisztet elmorzsolom a margarinnal, majd a tojássárgájával, kristálycukorral, citromhéjjal és tejföllel összegyúrom.
Tepsi méretűre (38×30 cm) nyújtom, vagy kézzel belenyomkodom a tepsibe. Villával megszurkálom, és előmelegített sütőben, 170 fokon 20 percig elősütöm.
Kiveszem a sütőből, megkenem sárgabaracklekvárral.
Összekeverem a túrótölteléket, és egyenletesen elkenem rajta.
A tojáshabhoz a tojások fehérjéből és cukorból kemény habot verek, a túró tetejére kenem.
Az egészet 150 fokos sütőbe teszem és 15-25 percig sütöm, amíg a hab kezd pirulni a tetején.