Hozzávalók:
Elkészítése:
A leveles tésztát vágjuk fel 12 db egyforma csíkra. A sütőformát vékonyan kenjük le zsírral, majd tekerjük fel a tésztát. (Én azért zsírozom le vékonyan, mert így könnyen lecsúszik sütés után a formáról a tészta.)
Ezután helyezzük egy sütőpapírral kibélelt gáztepsire, egymástól kicsit távolabb a tésztával feltekert formákat.
Helyezzük be előmelegített sütőbe, és magas hőmérsékleten süssük szép pirosra, ropogósra. (Én légkeverésnél 170 fokon sütöttem.)
A sütőből kivéve egy mozdulattal húzzuk le a megsült tésztát a formáról, majd hagyjuk teljesen kihűlni.
Az epret alaposan mossuk meg, csepegtessük le, majd botmixerrel pépesítsük.
A mascarponét keverjük simára ízlés szerint porcukorral és a vaníliás cukorral. Ezután apránként kanalazzuk hozzá a pépesített epret, és keverjük össze. (Vigyázzunk nehogy túl híg legyen a krém, ezért apránként adjuk hozzá az eperpépet.)
A tejszínt verjük kemény habbá, majd apránként, óvatosan keverjük hozzá az epres krémhez.
Közvetlenül tálalás előtt a teljesen kihűlt rolókat töltsük meg az elkészült epres krémmel, majd szórjuk meg porcukorral, és úgy kínáljuk.