Hozzávalók:
Elkészítése:
A húst öntsük fel annyi vízzel, hogy ellepje, és adjuk hozzá a kockákra vágott vöröshagymát. Ha forr, szedjük le a habját, és adjuk hozzá a pirospaprikát, a curry port, sózzuk és borsozzuk. Mikor már majdnem megpuhult a hús, hozzáadjuk a felkockázott burgonyát, a zöldborsót, a zöldbabot. és készre főzzük.
Ekkor elkészítjük a rántást. Felhevítjük az olajat, ráreszeljük a fokhagymát, hozzáadjuk a lisztet, felöntjük vízzel, és a pörkölthöz adjuk.
Végül elkészítjük a nokedlit. A lisztet 1 tojással, sóval és vízzel közepesen lágy tésztává keverjük.
Forrásban levő, sós vízben kifőzzük, leszűrjük. Ezzel a nokedlivel és tejföllel tálaljuk a pörköltet.