Hozzávalók:
Elkészítése:
A szalonnát és a bacont felkockázva az olajon kisütöm. Ráteszem a csirkecombokat (ami lehet egyben, vagy csak alsó, vagy csak felső, bőrös, vagy bőr nélküli tetszés szerint) és megsózom. Megpirítom mindkét oldalát.
Közben felkockázom az összes zöldséget 1- 1,5 cm-es kockákra (a hagymát is ilyen kockákra vágom), és a fokhagymát felszeletelem. Ezalatt már szép piros a csirke, a húst kiveszem, és a zöldségeket egyben ráöntöm a hús alatt maradt zsiradékra. Megsózom, borsozom, és kis ideig párolom külön, majd visszateszem bele a húst, és együtt készre főzöm hozzáadva a petrezselymet és a kakukkfüvet. Így is finom, de mivel a zöldségek levet engednek ilyenkor, kenyérrel ajánlatos enni.
Ha nem akarjuk így fogyasztani, a rizsliszttel és a tejföllel behabarjuk, és friss petrezselyemmel megszórva fogyasztjuk.
Nagyon szeretem a rakott zöldségeket. Egyszer nem volt darált hús itthon, csak filézett csirke felső comb. Mivel kevés időm volt, és nagyon meleg, egyszerre kockáztam fel mindent, és úgy zúdítottam a lábosba a hús elősütése után. Gyorsan elkészült, és nagyon ízlett a családnak.
Amióta kitaláltam, hetente többször készítem, annyira finom és egyszerű!