Hozzávalók:
Elkészítése:
A margarint habosra keverjük a porcukorral, vaníliás cukorral és a tojások sárgájával, és az egész tojással. Felöntjük kevés tejjel, a túrót áttörjük villával vagy botmixerrel. Ehhez hozzákeverjük a tojásos masszát. A maradék tejben feloldjuk a zselatint és hagyjuk kihűlni. Mikor kihűlt hozzákeverjük a túróhoz, és végül a mazsolát adjuk hozzá. A tészta egyik felét kivizezett kuglófformába tesszük. Pár percre hűtőbe tesszük, amíg megdermed. A másik felébe belekeverjük a kakaóport, csomómentesre keverjük és a fehér masszára öntjük. Az egészet babapiskótával fedjük le. Az egészet hűtőbe tesszük fél napra. Tálalás előtt a formát pár percre meleg vízbe tesszük, majd kiborítjuk.