Hozzávalók:
Elkészítése:
A tésztát enyhén sós vízben főzzük ki, majd szűrjük és alaposan csepegtessük le.
A medvehagymát alaposan mossuk meg, majd vágjuk össze. A turmixgépbe tegyük bele a tejfölt, az összevágott medvehagymát, ízlés szerint sót és őrölt fehér borsot, majd pépesítsük.
Ezután a pépesített tejfölös-medvehagymához keverjük hozzá a reszelt sajt felét, végül pedig a lecsepegtetett tésztát (ha szükséges akkor még ízesítsünk utána).
A sütőformát kenjük ki a vajjal, majd öntsük bele a tésztát. Ezután szórjuk meg a maradék reszelt sajttal a tetejét.
Helyezzük be előmelegített sütőbe, majd közepes hőmérsékleten süssük szép pirosra.
Tálalás előtt hagyjuk egy kicsit hűlni az elkészült tésztát, majd szedjük tányérra, és úgy kínáljuk.