Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Elkészítése:
A leveles tésztát 4 részre osztjuk. Téglalappá (kb.30X20 cm) kinyújtjuk. Villával megszúrkáljuk és egyenként aranybarnára sütjük. Addig a krémet elkészítjük.
A 8 dl tejből, cukorból és a vaníliás porból megfőzzük a pudingot. Kihűtjük.
A vajat kikeverjük magában aztán hozzáadjuk a hideg pudingot. A hideg tejszínt felverjük. (én egybe szoktam a 4 dl, és szemre szétosztom). A felét óvatosan beleforgatjuk a vaníliás krémbe. A másik felét félre tesszük.
A leveles lapokat megtöltjük, az utolsó szintre rákenjük a maradék tejszínhabot. Rátesszük a 4. lapot, és ha maradt krém azt is vékonyan bekenjük vele, ha nem az se gond, akkor csokit olvasztunk rá.
Legalább egy éjszakára hűtőbe tesszük, utána szeleteljük.
Tényleg nagyon finom, ezt az is bizonyítja, hogy bronzérmet nyert tavaly az egyik sütemény versenyen.