Hozzávalók:
Elkészítése:
A húst alaposan megtisztítjuk, és kisebb kockára vágjuk, hagyjuk lecsepegni. Egy kisebb edényben olajat forrósítunk.
A húst fehéredésig pirítjuk rajta. Meghintjük sóval, borssal és felengedjük annyi vízzel, hogy épp ellepje.
Fedő alatt puhára főzzük. Közben a spagetti tésztát sós, bő vízben puhára főzzük, leszűrjük, átöblítjük és hagyjuk lecsepegni.
Ha a hús puha és a leve is elfőtt, meghintjük a liszttel, elkeverjük és hozzáadjuk a tejfölt. Alaposan összeforgatjuk és hagyjuk átforrósodni.
Melegen, a spagetti tésztával kínáljuk.
Ma sok egyéb dolog miatt a vacsora egy roppant egyszerű, tésztás fogás lett. Amíg bő fél óra alatt a csirke elkészül, a spagetti is kifő és már tálalható is a meleg étel.