Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Töltelék:
Elkészítése:
A tésztához a tojásfehérjéből kemény habot verünk, óvatosan hozzáadjuk a cukrot, darált diót, zsemlemorzsát és a sütőporral elkevert lisztet. Kikent, kilisztezett tepsibe öntjük, megsütjük.
Krémhez a tojássárgáját kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk a pudingport, majd kevés tejjel simára keverjük és sűrűre főzzük a többi tejjel. Ha kihűlt hozzáadjuk a margarint és simára keverjük. Elfelezzük a krémet, és az egyik felébe beletesszük a vanília aromát, a másikba pedig a kakaóport. Tésztára rákenjük a vaníliás krémet, erre a háztartási keksz-amit forralt tejben megáztatunk, majd rákenjük a csokis krémet. A tetejére csokimázat teszünk.