Hozzávalók:
Piskóta:
Krém:
Díszítés:
Elkészítése:
A tojások fehérjét kemény habbá verjük. A tojások sárgáját a porcukorral, az étolajjal és a vízzel kikeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és a tojások kemény habját. Előmelegített sütőben 180 fokon sütjük egy 24 cm-es formában. Két piskótát sütünk, majd mind a kettőt elfelezzük, így 4 lapot kapunk.
A tejszínt a porcukorral kemény habbá verjük. A mascarponét a görög joghurttal kikeverjük, eközben a zselatint 1 dl vízben felfőzzük. Ha a zselatin kihűlt a mascarponés krémmel elkeverjük, majd hozzáadjuk a tejszínt és a gyümölcsöt. A krémet a lapok közé töltjük.
Ízlés szerint díszítjük: körben babapiskótával, a tetejét pedig gyümölcsökkel.