Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkemellet kicsontozom, kétfelé vágom, lapján felvágom, kiterítem, enyhén klopfolom, sózom és borsozom.
A sajtot csíkokra, a körtét nyolc részre vágom, magházát eltávolítom.
Leterítek az asztalra egy 30 centis alufóliát, közepére rakok 4-5 szelet bacont, erre helyezem a kiterített húst.
Középen, hosszában lerakom a sajtot, ennek két oldalára két-két cikk körtét teszek.
A körték közötti mélyedést kitöltöm májjal, megszóróm őrölt szerecsendióval, és megsózom.
Ezután felhajtom, a hús és a bacon szeletekkel rögzítem, felhajtom az alufóliát, középen végig összefogom, és a végeit elcsavarom.
A többi húst is megtöltöm, tepsibe helyezem, és 60 perc alatt közepes fokozaton megsütöm.
Ha kész, kicsomagolom, és fél óra pihentetés után éles késsel felszeletelem.
Párolt rizzsel tálalom.