Hozzávalók:
Elkészítése:
A krumplikat előfőzöm.
A gombák törzsét kitöröm, majd megtöltöm a májkrémmel, erre kerül az ordasajt. Beteszem egy nagy serpenyőbe, melybe előzőleg olajat öntöttem. Melléteszem a paradicsomokat és a paprikákat. Sózom, borsozom. Teszek rá rozmaring ágakat, és locsolok rá olajat.
A krumplikat egy másik serpenyőbe rakom. Sózom, borsozom, ezekre is teszek rozmaring ágakat.
Mindkét serpenyőt berakom a 200 fokra előmelegített sütőbe, s hőlégkeverésen 30 percig sütöm.
Ezután átállítom grill fokozatra, s 10 percig pirítom. Kiszedem a gombákat. A krumplit – mivel alul volt – még tovább sütöm.
Tálaláskor szedek a tányérra három gombafejet, 1,5 paradicsomot, s újkrumplikat. A krumplikra vágok petrezselymet.
Üdítő, finom étel. Még ebben a nyári kánikulában is jól esik.