Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Mázhoz:
Elkészítése:
Habverővel verjük fel a tojások sárgáját a vajjal és a nutellával, majd adjuk hozzá a cukrot és a kávéaromát. Erőteljesen, fehéredésig verjük.
Verjük kemény habbá a fehérjét a sóval, keverjük az előző masszához, és tegyük hűtőszekrénybe.
A mázhoz olvasszuk fel gőz fölött a nutellát a vajjal, és adjuk hozzá a finom szemcséjű kristálycukrot. Keverjük krémesen simára, és tegyük félre.
A kekszeket áztassuk be a kávéba, majd tegyük fóliával kibélelt tortaformába.
Kenjünk rá egy réteg krémet, erre újabb sor keksz jön. Rétegezzük tovább. Vonjuk be a sütemény a nutellakrémes mázzal. Tálalásig tegyük hűtőszekrénybe.
Én ostyalappal is csináltam, és mogyorót is szórtam bele de, keksszel még finomabb. :)