Hozzávalók:
Elkészítése:
A tésztát enyhén sós vízben kifőzöm, majd leszűröm, és egy tálban összekeverem a pestoval.
A halat 1-2 cm kockára vágom, ha fagyasztott, előtte kiolvasztom.
A sárgarépát vékony karikára szeletelem, a padlizsánt és cukkinit felkockázom.
Wokban, vagy magas falú serpenyőben 1 ek olajat hevítek, rádobom a sárgarépát, és 5 percig pirítom, majd a cukkinit és a padlizsánt együtt hozzáadom, és addig pirítom, amíg picit megpárolódnak.
Szeretem, ha a zöldség nem puhul meg teljesen. Ha kész, a tésztához keverem.
A maradék megforrósított olajra teszem a halat, ráfacsarom a citrom levét, sózom, borsozom, és addig pirítom, míg zsírjára sül. Ekkor ezt is a tésztához keverem óvatosan, hogy a hal ne törjön, és tálalom.
Hidegen, melegen egyaránt fogyasztható.