Hozzávalók:
Elkészítése:
A tésztát sós vízben kifőzöm, lecsöpögtetem, és öntök rá 1 ek olívaolajat.
A sárgarépát vékony, a póréhagymát vastagabb szeletekre vágom, a többit (a halat is) felkockázom. A konzervek levét leöntöm.
Egy magas falú serpenyőben olajat forrósítok, és megpirítom rajta először a salátahagymát és sárgarépát. Ha már nem nyersek, de jó roppanósak, ráöntöm a tésztára.
Ezután a póréhagymát pirítom, majd végül az apróra vágott fokhagymát és a cukkinit együtt pirítom meg. Ha készek, a tésztára borítom.
Újabb kanál olajat forrósítok, bedobom a serpenyőbe a halat, ráfacsarom a citrom levét, megszórom őrölt borssal, sózom, és zsírjára pirítom. Ha kész, ezt is a tésztára borítom.
Hozzáadom a kukoricát és zöldborsót, majd összekeverem.
Tálalható melegen is, hidegen is.