Hozzávalók:
Elkészítése:
Az ananászt öntsük egy szűrőbe, és alaposan csepegtessük le.
A hússzeleteket klopfoljuk ki, majd sózzuk, és szórjuk meg őrölt borssal.
Ezután egy serpenyőbe hevítsük fel az olajat, és pár perc alatt süssük a hússzeletek mindkét oldalát pirosra, majd szedjük ki, és tegyük félre.
A visszamaradt zsiradékba öntsük bele a lecsepegtetett ananászt, majd pár perc alatt karamellizáljuk meg.
Keverjük össze a visszamaradt ananászlevet a mézzel, a ketchuppal, a szójaszósszal, a chilivel, a curryvel és a szerecsendióval.
Helyezzük az elősütött hússzeleteket egy tepsibe, majd tegyük a tetejére a karamellizált ananászt. Ezután öntsük rá a fűszeres ananászlevet, majd fedjük le a tepsi tetejét.
Helyezzük előmelegített sütőbe, majd közepes hőfokon pároljuk kb. 35-40 percig. Ezután vegyük le a fóliát, locsoljuk meg a hússzeleteket a szafttal, és süssük szép pirosra.
Tálaláskor ízlés szerint kínálhatunk mellé rizst, vagy krumplipürét.