Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkecombok bőrét lenyúzom, majd kicsontozom, és tojásnyi darabokra vágom.
A kockára vágott vöröshagymát megdinsztelem a zsíron, majd rádobom a felszeletelt gombát, és addig pirítom, míg elfő a saját leve. Hozzáadom a paradicsompürét, és kicsit megpirítom. Fűszerezem borssal, bazsalikommal, majoránnával, majd felöntöm borral.
Beleteszem a feldarabolt csirkehúst, sózom, és fedő alatt puhára főzöm. Néha megkeverem.
A paradicsomról lehúzom a bőrét, és a paprikával együtt felaprítom, majd a húshoz adom, és 10 percig főzöm.
A zúzott fokhagymára és keményítőre szedek a forró léből, simára keverem, majd visszaöntöm a húsra, elkeverem, megforralom, és tálalom.
Galuska, vagy kifőtt tészta illik hozzá.